Categorieën

Foto

In mei 2013 ben ik, onder mijn eigen label My K9, gestart met de productie en verkoop van halsbanden, tuigjes en riemen met naam. Inmiddels is My K9 uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf. Alle producten worden hier in Nederland gemaakt naar eigen ontwerp, op basis van mijn eigen kennis en ervaring, maar zeker ook op basis van alle klantenervaringen.

Wij vinden het belangrijk dat de hondenspulletjes die we maken, naast uniek en kleurrijk, ook functioneel en kwalitatief hoogwaardig zijn. Inmiddels hebben we al vele tevreden klanten in Nederland en België, maar ook in Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Hong-Kong en de Verenigde Staten.

Daar zijn we super trots op!

U bent van harte welkom om samen met uw hond(en) bij ons langs te komen in Hasselt (vlakbij Zwolle, Nederland). Eén van ons kan uw hond(en) op meten voor een perfect zittend tuigje, we kunnen u adviseren over de juiste halsband of het juiste tuigje voor uw hond en uiteraard kunt u alle materialen en kleuren komen bekijken. Wel graag even een afspraak maken (liefst via email), omdat we niet altijd aanwezig zijn.

My K9
De Horst 36
8061 BP  HASSELT (ov)
NEDERLAND
info@my-k9.eu

KvK-nummer: 50460447
BTW-identificatienummer: NL822750016B01
Bezoekadres: zelfde als hierboven, bezoek alleen op afspraak

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.